Cauta un produs:

Echipamente si accesorii

 Astral Jet dublu rotativ pentru SPA
  Jet dublu rotativ pentru SPA


Jet dublu rotativ pentru spa-urile construite din beton. Fabricat din ABS alb. Pentru a beneficia de efectul Ventury este nevoie de un debit de 4 mc/h pentru fiecare jet instalat.

Jet dublu rotativ pentru SPA 202,81 RON 

 Astral Jet rotativ pentru SPA
  Jet rotativ pentru SPA


Jet rotativ pentru spa-urile construite din beton. Fabricat din ABS alb. Pentru a beneficia de efectul Ventury este nevoie de un debit de 4 mc/h pentru fiecare jet instalat.

Jet rotativ pentru SPA 202,81 RON 

 Astral Trecere de perete D75 pentru duza jet rotativa
  Trecere de perete D75 pentru duza jet rotativa


Trecere de perete D75 pentru duza jet rotativa pentru SPA. Utilizata pentru SPA-urile publice din beton ce au nevoie de un jet puternic. Alimentarea cu aer se face cu ajutorul efectului Ventury. Fabricata din: corpul duzei jet rotative, nisa de incastrare, conexiuni filetate, corpul frontal. Duza jet nu este inclusa.

Trecere de perete D75 pentru duza jet rotativa 361,53 RON 

 Astral Arome SPA
  Arome SPA


Inhalarea parfumului influenteaza starea emotionala, activeaza simturile, oferind senzatii de revigorare si relaxare, acestea fiind obtinute, clipele petrecute in Spa sunt unice si irepetabile. Furnizat in recipiente de 250 ml. Wellma Delight are trei efecte pricipale: efect senzual (Oriental Breeze si Aphrodite), efect tonic (Vitamine si Dynamic), efect anti-stress (Tropical sea si Green apple). Acest produs este special conceput pentru SPA deoarece nu produce spuma. Mod de folosire: Adaugati 20 ml de Wellma Delight la fiecare 1 mc de apa direct in SPA cand sistemul de filtrare este pornit. Folositi de fiecare data cand doriti sa va bucurati de aceste efecte. Precautii: Evitati actiunea directa a razelor soarelui. Pentru uz extern. A se folosi doar in SPA si cazi cu hidromasaj.

Dynamic 106,83 RON 
Vitamine 106,83 RON 
Aphrodite 106,83 RON 
Green Apple 106,83 RON 
Tropical sea 106,83 RON 
Oriental Breeze 106,83 RON 

 Astral Kit SPA Moment
  Kit SPA Moment


Kit de intretinere SPA Moment Un SPA are nevoie de intretinere regulata astfel incat apa sa ramana cristalina si igienic pura. In acest sens, nu numai placerea baii este minunata, dar si instalatia este protejata de posibilele deteriorari. AstralPool propune un nou tip de kit pentru intretinea SPA-ului, Kitul Spa Moment, care nu numai ca are grija de apa dar si de simturile si pielea ta. Kitul Spa Moment include urmatoarele elemente: - Regulator pH: Nivelul pH-ului este foarte important pentru ca dezinfectia sa lucreze corespunzator, coroziunea partilor metalice sa fie evitata iar depunerea incrustatiilor pe instalatie sa fie minima. - Dezinfectia apei: Apa din SPA trebuie pastrata la un nivel inalt de dezinfectie pentru ca temperatura mare a apei si rezidurile organice incurajeaza dezvoltarea bacteriilor si algelor. Bromul este cel mai apropiat dezinfectant pentru apa din SPA pentru ca nu-si pierde eficienta chiar si la temperaturi inalte. - Anti-spumant pentru SPA: Acesta face posibila eliminarea spumei cauzata de agitatia apei si uleiului prezent in apa. - Exfoliantul: Spa Regen este un exfoliant pentru piele natural pe baza de papaya, o enzima care este extrasa din fructul de papaya. El inlatura de pe suprafata pielii celulele moarte accelerand totodata formarea de celule noi. Aromaterapie pentru SPA - Wellma Delight: va ofera 6 arome pentru 3 stari diferite: arome cu efect anti-stres, efect senzual si efect revitalizant.

Kit SPA Moment 606,88 RON 
5 produse   |   1 - 5 afisateSaltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket