Cauta un produs:

Prelata vara piscine

 Pex Prelata de vara Albastru Standard
  Prelata de vara Albastru Standard


Material din polietilena cu bule de aer. Destinata pentru acoperirea piscinelor pe timp de vara. Pluteste deasupra apei si este usor de manevrat. Latime non-standard=prelate dreptunghiulare sau patrate cu latime diferite de cea standard. Forma neregulata se calculeaza la dimensiunea rectangularain care se inscrie forma prelatei. Pret prelata pe metru patrat. Pret tiv pe metru liniar.

Latime standard 4/4.5/5m 39,57 RON 
Latime non-standard, 50,87 RON 
Tiv cu capse 22,61 RON 
Forma neregulata 62,18 RON 

  Prelata Sol+Guard


Material solid avand un grad ridicat de transparenta, mai eficace in mentinerea temperaturii, mai rezistenta la substante, bule mai mari care au mai mult aer. Pret prelata pe metru patrat. Pret tiv pe metru liniar.

Latime standard 4/4.5/5m 50,87 RON 
Latime non-standard 62,18 RON 
Forma neregulata 81,96 RON 
Tiv cu capse 22,61 RON 

 Pex Prelata de vara SolGuard GeoBubble, 500microni
  Prelata de vara SolGuard GeoBubble, 500microni


Material solid, 500y, avand un grad ridicat de transparenta, mai eficace in mentinerea temperaturii, mai rezistenta la substante, bule mai mari care au mai mult aer. Pret prelata pe metru patrat. Pret tiv pe metru liniar.

Latime standard 4, 4.5, 5 m56,53 RON 
Latime non-standard 67,83 RON 
Forma neregulata 87,61 RON 
Tiv cu capse 22,61 RON 

 Pex Solarpill
  Solarpill


Acum puteti elimina majoritatea pierderilor de temperatura prin folosirea produsului Solar Pill! Solar Pill minimizeaza pierderile de temperatura formand o pelicula foarte subtire, invizibila, pe suprafata apei din piscina. Prin limitarea procesului de evaporare, limitam pierderile de temperatura. Solar Pill foloseste un sistem de distributie patentat care este foarte usor de utilizat. Usor de utilizat: Faceti doar 6 gauri in bila si turnati lichidul interior in piscina prin intermediul skimerului (amintiti-va sa scoateti tabletele de clor din skimer inainte de folosire). In aproximativ 2 zile, continutul bilei va fi dispersat in piscina. Eliminati bila goala din skimer. Ingredientele active ale bilei au o eficienta de aproximativ o luna. Solar Pill este furnizat in 2 dimensiuni convenabile pentru a acoperi toate piscinele de orice forma. Solar Pill nu va afecteaza proprietatile chimice ale apei sau sistemul de filtrare si sunt inofensive la contactul personal. Aproximativ 80% eficienta fata de o prelata de vara fara nici un efort!

Solarpill 45 Pentru piscine de pana la 45 mc sau 37 mp.113,05 RON 
Solarpill 114 Pentru piscine de pana la 114 mc sau 93 mp.169,58 RON 
4 produse   |   1 - 4 afisateSaltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket