Cauta un produs:

Roboti Piscina

 Hayward Robot piscina Tiger Shark Hayward
  Robot piscina Tiger Shark Hayward


Robotul Tiger Shark de la Hayward este un robot inteligent ce memoreaze forma piscinei pentru a programa un ciclu de curatare ce se adapteaza si pastreaza in memorie pentru o utilizare ulterioara. Gratie acestui program de memorie robotul Tiger Shark este intotdeauna perfect pentru podea, pereti si scari.

Robot piscina Tiger Shark Hayward 3.956,75 RON 
Carut robot Tiger Shark 497,42 RON 

 Pex Dinotec Robot piscina AquaCat SMART
  Robot piscina AquaCat SMART


Oferta!!! Robot de curatare complet automatizat in carcasa de plastic, gata de folosire. Aparat de curatare universala pentru fund, pereti si toate formele de piscine si suprafetele de pana la o suprafata a podelei de 100 mp. AquaCat SMART "masoara" dimensiunile piscinei dumneavoastra la primele folosiri si se regleaza optim dupa aceasta. Apoi curata complet automat si radical peretii si podeaua piscinei in 90 min. Functie protectie motor: oprire automata a aparatului dupa un minut in afara apei. Cu suport filtru si sac filtrant refolosibil (spalabil chiar cu masina de spalat) din material poliester superior, graminatie 15 microni, perii plastic special (Magic Klett). Inclusiv cablu flotant, 18 m, cu sistem EASY-Swivel (protectie incurcare) si Commander-Box AquaCat SMART. Inclusiv carucior transport rezistent la coroziune cu maner aluminiu si suport cablu.

Robot de curatare AquaCat SMART 7.461,30 RON 
Robot de curatare AquaCat SMART RC 9.920,14 RON 

 Astral Robot Piscina Galeon
  Robot Piscina Galeon


Ecologic, cu functii sigure, echipat cu un motor de 24V ultra-modern si de mare viteza, Robotul pentru piscine GALEON, curata piscine rezidentiale indiferent de forma sau dimensiune. Robotul pentru piscina Galeon nu necesita instalare suplimentara sau o conexiune suplimentara. La terminarea programului Robotul pentru piscine GaleOn se opreste automat.

Galeon FL 3.676,56 RON 
Galeon MD 5.070,29 RON 
Galeon RC 6.161,23 RON 

 Pex Dinotec Robot piscina AquaCat SUPER
  Robot piscina AquaCat SUPER


Robot de curatare complet automatizat in carcasa de plastic, gata de folosire. Inclusiv telecomanda radio pentru control tintit al robotului. Functie protectie motor: oprire automata a aparatului dupa un minut in afara apei. Destinat pentru toate formele de piscine si suprafetele de pana la o suprafata a podelei de 200 mp. Aparat de curatare universala pentru fund si pereti. Cu suport filtru si sac filtrant refolosibil (spalabil chiar cu masina de spalat) din material poliester superior, graminatie 15 microni, perii plastic special (Magic Klett). Inclusiv cablu flotant, 23 m, cu sistem EASY-Swivel (protectie incurcare) si Commander-Box AquaCat SUPER. Cu ajutorul Commander-Box AquaCat SUPER se pot seta respectiv interoga urmatorii parametri Intensitate de curatare / Putere absorbtie; Timp curatare; Forma bazin; Recunoastere auto. obstacole; Frecventa urcari perete; Marime piscina Suprafete bazin in panta; Sac filtrant plin (verificare electronica).

Robot de curatare AquaCat SUPER 12.039,83 RON 

 Pex deFontayn Robot de curatare AquaCat SWIFT
  Robot de curatare AquaCat SWIFT


Robot de curatare complet automatizat AquaCat SWIFT in carcasa de plastic, gata de folosire. Aparat de curatare universala fund piscina (nu curata si pe pereti), pentru toate formele de piscine si toate suprafete de pana la suprafata de 80 mp. Cu suport filtru si sac filtrant refolosibil (spalabil chiar cu masina de spalat) din material poliester superior, graminatie 15 microni. Perii din PVC. Cu 17 m cablu flotabil inclusiv EASY-Swixel si Transformator-Box. Inclusiv Transport-Caddy cu polita scurgere.

Robot de curatare AquaCat SWIFT pentru piscine pana la 80mp5.571,33 RON 

 Pex Dinotec Robot piscina AquaCat PRO
  Robot piscina AquaCat PRO


AquaCat PRO se potriveste perfect pentru piscinele publice sau private cu o suprafata de pana la 500 mp. Robot de curatare AquaCat PRO curata complet automat podeaua tuturor formelor de bazin. Capacitatea puternica de curatare de 22 mc/h indeparteaza chiar si cele mai puternice impuritati. Nici macar obiectele mai mari, care apar mai des in bazinele publice, nu il pot opri pe robustul AquaCat PRO.

Robot piscina AquaCat PRO 27.527,68 RON 

 Pex Dinotec Robot piscina AquaCat MAX
  Robot piscina AquaCat MAX


AquaCat MAX se potriveste perfect pentru piscine publice cu o lungime de pana la 50 m (respectiv 1.250 mp). Robot de curatare AquaCat MAX El curata complet automat podeaua tuturor formelor de bazin. Capacitatea puternica de curatare de 40 mp/h indeparteaza chiar si cele mai puternice impuritati. Nici macar obiectele mai mari, care apar mai des in bazinele publice, nu il pot opri pe AquaCat MAX.

Robot piscina AquaCat MAX 51.352,96 RON 
7 produse   |   1 - 7 afisateSaltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket