Cauta un produs:

Spa PLATINUM

 Platinum Spas Spa APACHE - Colectia Indian
  Spa APACHE - Colectia Indian


Apache ofera o atmosfera placuta de relaxare. Scaunele confortabile permit unui grup de 6 persoane sa traiasca o experienta de neuitat. Cu 30 Jet-uri actionate de pompe Aqua Flo, ofera un sistem de circulare a apei cu efect linistitor. Sistemul audio Sony creeaza o atmosfera placuta in timpul masajului. Pretul include transport si montaj.

Spa Apache 44.262,75 RON 

 Platinum Spas Spa BIG CHIEF - Colectia Indian
  Spa BIG CHIEF - Colectia Indian


Platinum Spas va ofera in exclusivitate capul de lista al seriei Indian. Big Chief este una dintre cele mai complete spa-uri, un adevarat paradis al relaxarii imbinand cu delicatete tehnologia si calitatea. Prin cele 8 pompe de apa , Big Chief va oferi de fiecare data un masaj complet, puternic sau delicat dupa dorinta, controlabil prin sistemul inteligent de comanda. Un sistem spa care da intreaga dimensiune a luxului, un sistem pentru oameni voluntari si decisi. Pretul include transport si montaj.

Spa Big Chief 133.138,99 RON 

 Platinum Spas Spa CHEYENNE - Colectia Indian
  Spa CHEYENNE - Colectia Indian


Ce va ofera Cheyenne? Scaune confortabile si spatiu pentru un grup de 6 persoane. Cuva are 5 locuri si un pat. Cu 40 Jet-uri conduse de Aqua-Pompe ofera un masaj printr-un sistem special de dirijare a apei special proiectat. Iluminatul prin fibra optica si sistemul audio Sony creaza atmosfera placuta in timpul masajului. Pretul include transport si montaj.

Spa Cheyenne 62.505,35 RON 
3 produse   |   1 - 3 afisateSaltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket