Cauta un produs:

Spa TULP

 Perfect Spas Delta 2
  Delta 2


Spa cu 5 locuri si 53 jeturi. Include capac si coverlift. Perimetru de 16 led-uri la linia apei cu sistem de iluminare SpaNet + lampa subacvatica. Sistemul de iluminare prin led-uri SpaNet poate fi programat in 30 de culori diferite. Poate fi setat in diferite culori si intensitati ale luminii. Aromoterapie. Scurgere cu mufa de conectare pentru gradina. Fusta laterala din plastic izolata fonic. Culoare parte laterala: gri sau maro. Culoare cada: pearl white sau white. Pentru specificatii dati click pe imagine. Pretul include transport si montaj.

Delta 2 25.408,89 RON 

 Perfect Spas Delta 4
  Delta 4


Spa cu 3 locuri si 27 jeturi. Include capac si coverlift. Perimetru de 16 led-uri la linia apei cu sistem de iluminare SpaNet + lampa subacvatica. Sistemul de iluminare prin led-uri SpaNet poate fi programat in 30 de culori diferite. Poate fi setat in diferite culori si intensitati ale luminii. Aromaterapie. Scurgere cu mufa de conectare pentru gradina. Fusta laterala din plastic izolata fonic. Culoare parte laterala: gri. Culoare cada: pearl white sau white.

Delta 4 24.592,95 RON 

 Perfect Spas Delta 5
  Delta 5


Spa cu 5 locuri si 51 jeturi, 2 cascade, 1 jet tip VULCAN, 1 fantana, suport pahare. Include capac si coverlift. Perimetru de 16 led-uri la linia apei cu sistem de iluminare SpaNet + lampa subacvatica. Sistemul de iluminare prin led-uri SpaNet poate fi programat in 30 de culori diferite. Poate fi setat in diferite culori si intensitati ale luminii. Aromoterapie. Scurgere cu mufa de conectare pentru gradina. Fusta laterala din plastic izolata fonic. Culoare parte laterala: gri. Culoare cada: pearl white. Pentru specificatii dati click pe imagine. Pretul include transport si montaj.

Delta 5 27.054,50 RON 
3 produse   |   1 - 3 afisateSaltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket