Cauta un produs:

Substante piscine

 Chemoform Chemoform multifunctional pentru piscine, clor cu tripla actiune
  Chemoform multifunctional pentru piscine, clor cu tripla actiune


Multifunctional pentru piscine, clor cu tripla actiune indeparteaza bacteriile, virusii si micro-organismele; previne cresterea algelor si pastreaza apa cristal. Instructiuni de utilizare si dozaj: o tableta de 200g pentru 30-50 mc apa, maxim 2 tablete pe saptamana. Aceste doze sunt pur informative si pot fi modificate in functie de caracteristicile piscinei si a climei.

Chemoform multifunctional pentru piscine, clor cu tripla actiune, 5kg 172,97 RON 
Chemoform multifunctional pentru piscine, clor cu tripla actiune, 50kg 1.556,70 RON 
Chemoform multifunctional pentru piscine, clor cu tripla actiune, 3kg 109,09 RON 

 Chemoform Chemoform Clor lent tablete pentru piscina
  Chemoform Clor lent tablete pentru piscina


Dozare si utilizare: O tableta de 200g pentru 30-50 metrii cubi apa, maxim 2 tablete pe saptamana. Aceste doze sunt pur informative si pot fi modificate in functie de caracteristicile piscinei si a climei.Este esential ca volumul total al apei din piscina sa fie recirculat prin filtru zilnic. Nivelul de clor rezidual liber ar trebui sa fie intotdeauna intre 0,5 -1mg/l. Acest nivel este usor de determinat utilizand un kit pentru test pH si clor de doua ori pe zi. Atentie: Clorul poate emana gaze periculoase daca este amestecat cu alte produse chimice.

Chemoform Clor lent tablete pentru piscina, 5kg 172,97 RON 
Chemoform Clor lent tablete pentru piscina, 50kg 1.526,18 RON 
Chemoform Clor lent tablete pentru piscina, 3kg 109,09 RON 

 Chemoform Chemoform Clor rapid T granulat pentru piscina
  Chemoform Clor rapid T granulat pentru piscina


Dozare si utilizare: Tratament initial: 80-100g clor rapid granule pentru fiecare 10m3 de apa. Tratament de intretinere: adaugati 30-50 g pentru fiecare 10m3 de apa saptamanal. Aceste doze sunt pur informative si pot fi modificate in functie de caracteristicile piscinei si a climei. Este esential ca volumul total al apei din piscina sa fie recirculat prin filtru zilnic. Nivelul de clor rezidual liber ar trebui sa fie intotdeauna intre 0,5 -1.5mg/l. Acest nivel este usor de determinat utilizand un kit pentru test pH si clor de doua ori pe zi. Atentie: Clorul poate emana gaze periculoase daca este amestecat cu alte produse chimice.

Chemoform Clor rapid T granulat pentru piscina, 5kg 158,84 RON 
Chemoform Clor rapid T granulat pentru piscina, 50kg 1.383,22 RON 
Chemoform Clor rapid T granulat pentru piscina, 3kg 101,75 RON 

 Chemoform Chemoform Antialga Algen Ex pentru piscina
  Chemoform Antialga Algen Ex pentru piscina


Utilizare si dozaj: Tratament initial: 100ml pentru fiecare 10m cubi de apa. Tratament de intretinere: adaugati 100ml pentru fiecare 10m cubi de apa la fiecare doua saptamani sau dupa ploaie. Aceste doze sunt pur informative si pot fi modificate in functie de caracteristicile piscinei si a climei. Este esential ca volumul total al apei din piscina sa fie recirculat prin filtru zilnic.

Chemoform Antialga Algen Ex pentru piscina, 5l 157,14 RON 
Chemoform Antialga Algen Ex pentru piscina, 20l 518,90 RON 

 Chemoform Chemoform pH plus pentru piscina, granule
  Chemoform pH plus pentru piscina, granule


Produs solid granulat pentru cresterea valorii pH-ului de la nivelul acid la nivel neutru. Se dozeaza manual, dizolvat in apa: 100 g produs pentru 10 mc apa, pentru a creste valoarea pH-ului cu 0.2 unitati. Valoarea ideala pH: 7.0 - 7.4.

Chemoform pH plus pentru piscina, granule, 3kg 49,18 RON 
Chemoform pH plus pentru piscina, granule, 25kg 350,46 RON 

 Chemoform Chemoform pH minus pentru piscina, granule
  Chemoform pH minus pentru piscina, granule


Produs solid granulat pentru cresterea valorii pH-ului de la nivelul acid la nivel neutru. Se dozeaza manual, dizolvat in apa: 150 g produs pentru 10 mc apa, pentru a scadeavaloarea pH-ului cu 0.2 unitati. Valoarea ideala pH: 7.0 - 7.4.

Chemoform pH minus pentru piscina, granule 5kg 52,00 RON 
Chemoform pH minus pentru piscina, granule 25kg 195,01 RON 

 Chemoform Chemoform Oxigen activ Aquablanc O2 pentru piscina, granule
  Chemoform Oxigen activ Aquablanc O2 pentru piscina, granule


Stare solida sub forma de granule Utilizare si dozaj: Tratament initial: adaugati 200 g pentru fiecare 10m3. Tratament de intretinere: 100g pentru fiecare 10m3 de apa. Oxigenul activ este un dezinfectant slab, putin stabil la UV si temperaturi ridicate, de aceea este recomandat ca verificarea si corectarea concentratiei de oxigen din apa se se faca o data la 2-3 zile. Concentratia optima de oxigen trebuie sa fie intre 5 si 8 mg/l.

Chemoform Oxigen activ Aquablanc O2 pentru piscina, granule, 3kg 135,09 RON 
Chemoform Oxigen activ Aquablanc O2 pentru piscina, granule, 5kg 231,75 RON 
Chemoform Oxigen activ Aquablanc O2 pentru piscina, granule, 25kg 937,18 RON 

  Chemoform Clor lichid 35kg


Dezinfectant lichid, cu concentratie 12-15%, stabilizat. Se dozeaza numai prin sistem de dozare automat.

Chemoform Clor lichid 35kg 274,71 RON 

  Chemoform Floculant lichid, coagulant pentru piscina


Utilizare si dozaj: Tratament initial: 50 - 100ml la fiecare 10m3 de apa. Cand filtrarea este oprita si nu sunt utilizatori in piscina, dozati floculant intr-un vas cu apa si distribuiti uniform pe toata suprafata apei din piscina. Dupa 8 ore se pot aspira depunerile de pe fundul piscinei. Dupa 2-3 zile de la utilizarea produsului este necesara spalarea filtrului. Aceste doze sunt pur informative si pot fi modificate in functie de caracteristicile piscinei si de clima. Coagularea este operatiunea in cazul in care va trebui sa introduceti in apa, un produs chimic numit "floculant". Această actiune transforma microparticulele in suspensie (substanta care urmeaza sa tulbure apa), introduse de aer si de inotatori, in particule de dimensiuni mari, in partea de jos a piscinei pentru ca acestea sa poata fi aspirate. Floculantul faciliteaza eliminarea fizica a acestor particule. Imbunatateste calitatea bacteriologica a apei si reduce consumul de dezinfectant. Eficient in apa tulbure. Elimina materia organica. Scade nivelul de aluminiu solubil din apa tratata. Formeaza floculi care sunt usor de filtrat. Scade necesitatea folosirii de produse pentru ajustarea nivelului de pH. Poate fi folosit intr-o gama larga a nivelului de pH. Eficient la temperaturi joase. Imbunatateste rata sedimentatiei. Viteza mare de coagulare.

Chemoform Floculant lichid, coagulant pentru piscina 5l 80,83 RON 
Chemoform Floculant lichid, coagulant pentru piscina 35l 363,46 RON 

 Astral Clor cu dizolvare rapida,granule, pentru tratarea apei din piscina, CTX
  Clor cu dizolvare rapida,granule, pentru tratarea apei din piscina, CTX


Utilizat pentru tratarea apei din piscine. Clor organic stabilizat pentru tratamentul igienic (dezinfectant). Compus granulat cu dizolvare rapida. Dozare: initial 15 g. de CTX-200la fiecare mc de apa; intretinere 1-3 gr. la fiecare mc de apa, in fiecare zi. Este esential ca volumul total al apei din piscina sa fie recirculat prin filtru zilnic. Nivelul de clor rezidual liber ar trebui sa fie intotdeauna intre 0,5 -1mg/l. Aceste doze sunt informative si pot fi modificate in functie de diversi factori: clima, sistem filtrare, nivel pH ...

Clor cu dizolvare rapida, granule, 1 kg, CTX 200-1 42,39 RON 
Clor cu dizolvare rapida, granule, 5 kg, CTX 200-5 152,62 RON 
Clor cu dizolvare rapida, granule, 25 kg, CTX 200-25 706,56 RON 
24 produse   |   1 - 10 afisate

2 3 Inainte>>  


Saltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket