Cauta un produs:

Substante spa

 Aqua Perfect Aqua Perfect
  Aqua Perfect


Aqua Perfect - 100% BIODEGRADABIL este un tratament nou pentru spa-uri. Aqua Perfect elimina calcarul din apa, filtreaza toate impuritatile din apa si inlatura toate bacteriile active din apa. Formula Aqua Perfect garanteaza cea mai clara apa fara a efectua masuratori in corectarea apei. Aqua Perfect lucreaza simplu si eficient, apa dvs. va fi limpede si curata, 100% FARA CLOR. Utilizare: 500ml Aqua Perfect pentru 1.5mc apa o data la 2 saptamani. Se prezinta la cutie cu 3 bidoane de 1l.

Aqua Perfect 3l593,51 RON 

 spa plus Spa Clear Water
  Spa Clear Water


Produs special creat pentru neutralizarea sapunului si uleiurilor din orice spa. Mentine apa cristalina si curata cand este adaugat periodic. Utilizare: adaugati 100ml in apa spaului. Puneti produsul direct in apa si porniti filtrarea pentru o ora, apoi clatiti filtrul.

Spa Clear Water 1l75,23 RON 
2 produse   |   1 - 2 afisateSaltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket