Cauta un produs:

Tratare automata

 ccei Electrolizor de sare
  Electrolizor de sare


Electrolizor de sare in cofret etans IP55. Produce clor prin electroliza apei sarate cu o concentratie de sare de 3g/l. Inversarea polaritatii.Capacitatea de tratare: 100mc. Celula cilindrica monobloc cu placi din titan masiv tratate cu ruthenium. Se livreaza impreuna cu detectorul de debit.

Electrolizor sare 4.960,07 RON 

 Pex DST- Tratare automata pH si Cl
  DST- Tratare automata pH si Cl


Echipament automat de masura si tratare a apei din piscina pentru PH si CL. Echipament complet gata de functionare montat pe placa de plastic. Bacurile de stocare si substantele pentru umplerea lor se comanda separat.

Statie complet echipata de masura si dozare cu PH si CL (Redox) pentru piscine pana in 500 mc8.428,44 RON 

 Pex Dinotec Sistem automat de reglare si dozare PH si Oxigen Activ
  Sistem automat de reglare si dozare PH si Oxigen Activ


Sistem complet de ingrijire automata a apei, sistem FARA CLOR pentru dozare de PH si POOLCARE Oxigen Activ. Sistem compact cu display luminat fundal si indicare alfanumerica pentru PH si dezinfectare cu oxygen activ. Cu pompe de dozare peristaltice, afisare golire, afisare alarma, monitorizare apa de masura, monitorizare timp de dozare, setare de valori necesare, setabil scadere/crestere pH, indicatori service precum si alegere limba de utilizare. Livrare cu: sonda pH, celula de masura compacta, cablu de masura, tubulatura de suctiune, ventil de injectie, tubulatura pentru apa de masura, tubulatura de dozare, solutiile de calibrare pH7 si 4, filtru de fibre si instructiuni de folosire. Bacurile de stocare si substantele pentru umplerea lor se comanda separat.

Poolcare Domo Visual pentru piscine pana in 150 mc15.952,77 RON 

 Pex Dinotec Tratare automata cu ultraviolete
  Tratare automata cu ultraviolete


Cu o instalatie de dezinfectare dinUV se obtine o reducere considerabila a consumului de chimicale in piscine sau SPA. Prin forta de dezinfectare suplimentara a instalatiilor dinUV se obtin mai putine depuneri in urma folosirii agentului de dezinfectare (clor, brom, poolcare...). In plus nu mai apare mirosul specific de piscina clorinata. Lumina ultravioleta (U.V.C.) cu lungimea de 254 mm, distruge sau inactiveaza microorganisme daunatoare sanatatii in piscine sau SPA, ca de exemplu: bacterii, virusi, alge, ciuperci, fara alte efecte secundare.

dinUV prevent 75, 230V/50Hz pentru volumul piscinei de 50-75mc9.946,22 RON 
dinUV prevent 100, 230V/50Hz pentru piscine de 80-125 mc14.104,97 RON 
dinUV prevent 200, 230V/50Hz pentru piscine de 150-200 mc17.160,37 RON 

 Pex Dinotec Tratare automata floculant cu display
  Tratare automata floculant cu display


Aparat de dozare automata, programabil, pentru un circuit de filtrare pentru toate capacitatile de recirculare de la 10 la 500mc/h. Instalatie completa, premontata pe placa de plastic pentru montaj la perete, cu tubulatura de suctiune, switch plutitor, ventil de injectie si accesorii pentru conectare. Bacul de stocare si solutia se comanda separat.

Easyfloc Mono pentru capacitate de filtrare intre 10 si 500 mc/h9.898,94 RON 
5 produse   |   1 - 5 afisateSaltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket