PRODUSE
Home
Contact
Cauta un produs:

Echipamente
 
 Filtre piscine
Filtrul are rolul de a opri impuritatile prezente in apa cu ajutorul unui mediu filtrant, constituit din nisip. Rolul sau este major in conservarea propietatilor apei din piscina: o buna filtrare va garanteaza o intretinere usoara si eficace.
 
 Grupuri filtrare piscine
Sisteme de filtrare premontate si cu conexiuni existente.
 
 Pompe piscine
Pompa asigura circulatia apei din piscina si debitul sau trebuie adaptat in functie de volumul de apa ce trebuie tratat. Pompa aspira apa, o trimite catre filtru si apoi refuleaza in piscina. Pentru a retine impuritati, frunze si mizerii, pompele sunt in general echipate cu un prefiltru.
 
 Piese de inglobat
Piesele de inglobat in beton sunt destinate aspiratiei si refularii apei din piscina, care trebuie recirculata in permanenta pentru a ramane cristal.
 
 Incalzire piscine
O piscina incalzita este o piscina mai placuta. Sezonul de baie se prelungeste, este inutil sa asteptati zilele calduroase pentru a profita de bucuria apei! Mai mult, o apa incalzita nu necesita costuri atat de mari, cum se crede in general, mai ales daca sistemul de incalzire este perfect adaptat conditiilor bazinului si mediului.
 
 Cofret electric
Ansamblul de materiale pentru instalatia piscinei, fie ele imersate sau nu, sunt comandate de un panou electric, numit si cofret electric. El comanda grupul electro-pompa, unul sau mai multe proiectoare si eventual un inot impotriva curentului si echipament de incalzire.
 
 Tubulatura, fitinguri
Tubulatura din PVC, fie ca este flexibila sau rigida, si fittingurile sunt perfect adaptate utilizarii in cadrul constructiei si utilizarii unei piscine familiale sau publice.
 
 Periferice inox piscine
De la scari din inox, la mana curenta, bara inox si de ce nu, un dus la care sa va racoriti, intr-o zi calduroasa de vara, chiar langa piscina dvs.
 
 Accesorii echipamente
Accesorii si piese de schimb pentru echipamentele prezentate in aceasta categorie.
 
 Iluminare piscina
 
 


Saltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket