PRODUSE
Home
Contact

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE

Prezentele conditii generale de vanzare reprezinta relatii contractuale intre Piscinexpert SRL si toate persoanele care efectueaza cumparaturi prin intermediul site-ului www.piscinexpert.ro. Aceste conditii se aplica produselor propuse pe site-ul www.piscinexpert.ro, fara restrictii, nici rezerve, tuturor vanzarilor.   
Faptul, pentru orice persoana, de a comanda un produs propus spre vanzare pe site–ul societatii Piscinexpert contine acceptarea deplina si in totalitate a prezentelor conditii generale de vanzare.   
Cumparatorul accepta ca a luat cunostinta de conditiile generale de vanzare inainte de finalizarea comenzii.   
Produsele sunt supuse vanzarii exclusiv pe teritoriul Romaniei.

1. IDENTITATEA SOCIETATII PISCINEXPERT

PISCINEXPERT SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Jean Steriadi, Nr. 42-44, Bl. M12, Ap.14, Sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2931/2005, CIF RO17244697, avand cont IBAN RO 87 BRMA 0780072681000000, la Banca Romaneasca – Suc Pallady.

2. LEGISLATIE SI DREPT APLICABIL  
Legislatia in conformitate cu care a fost redactat acest Contract si careia se raporteaza este legislatia romana in domeniu in vigoare.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai jos si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea PISCINEXPERT SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre PISCINEXPERT SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

3. CONTRACT CADRU SI COMANDA

3.1.Pretul  
Preturile sunt exprimate in RON, si sunt in vigoare la momentul inregistrarii comenzii de catre Cumparator.  
Preturile indicate sunt nete cu toate taxele incluse, dar nu includ taxele de transport catre client (taxe precizate inainte de validarea definitiva a comenzii).  
Preturile de vanzare ale produselor pot fi modificate de catre Piscinexpert SRL in orice moment. Aceasta modificare va fi semnalata Cumparatorului inaintea livrarii comenzii.   
  
3.2.Caracteristicile produsului   
Cumparatorul poate, inainte de a comanda, sa ia cunostinta, pe site-ul www.piscinexpert.ro, de caracteristicile esentiale ale produsului pe care doreste sa il comande.  
Cumparatorul, cunoscand caracteristicile piscinei sale sau a bunului sau pentru care se comanda accesorii sau echipamente, este singurul care sa judece compatibilitatea produselor comandate cu acestea.  
Cu toate acestea, pentru consiliere, Piscinexpert SRL pune la dispozitia cumparatorului:  
- un numar de telefon de contact: 0746469519, de luni pana vineri de la ora 10.00 la ora 18.00   
- un e-mail la vanzari@piscinexpert.ro.   
Ofertele prezentate de Piscinexpert SRL sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cazul in care produsul nu este disponibil, Piscinexpert SRL se angajeaza sa informeze cat mai repede Cumparatorul prin oricare din tehnicile de comunicatie la distanta pe care o doreste.   
In lipsa produsului solicitat, un produs inlocuitor sau restituirea banilor (daca este cazul) vor fi propuse.  
Fotografiile, descrierea si caracteristicile tehnice sunt doar cu caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Piscinexpert SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.  
  
3.3.Comanda   
Orice comanda validata presupune adeziunea fara restrictii, nici rezerve, a prezentelor conditii generale de vanzare. Vanzarea nu va fi considerata ca definitiva decat dupa confirmarea comenzii de catre Piscinexpert SRL si in unele cazuri dupa incasarea pretului de catre aceasta.

4. PLATA

Plata pretului trebuie realizata, in baza comenzii, de catre Cumparator. 

Plata pretului se poate efectua prin:

- depunere in contul firmei

- ordin de plata

- plata ramburs la livrare

In cazul produselor aduse la comada si a celor ce fac parte din categoriile: Piscine, Saune, Spa, se va achita un avans de 70%. Restul de 30% se achita la avizarea livrarii produsului.

5. LIVRARE SI RECEPTIE

5.1 Reguli generale  
Produsele vor fi livrate pe teritoriul Romaniei la adresa indicata de Cumparator in comanda.   
In caz de disponibilitate partiala a produselor, Piscinexpert SRL poate hotari sa separe comanda. Astfel, produsele disponibile pot fi trimise in timpul stabilit, iar Piscinexpert SRL trebuie sa informeze Cumparatorul despre produsele indisponibile. Sumele pe care Cumparatorul le-a varsat, ca plata, trebuie rambursate de Piscinexpert SRL in cel mai scurt timp, conform legislatiei in vigoare, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Piscinexpert SRL propune clientilor sai livrarea prin retea de mesagerie nationala, transport intern sau transport propriu. Cumparatorul trebuie sa verifice in prezenta transportatorului continutul pachetului sau. In caz de anomalie (produs lipsa sau spart, pachet deteriorat sau deja deschis...), clientul va trebui sa notifice anomaliile constatate pe bonul transportatorului. El va trebui sa repete notificarea prin scrisoare recomandata transportatorului si catre Piscinexpert in maxim 48 ore dupa receptia pachetului.   
Nici o reclamatie nu va fi acceptata in caz de nerespectare a formalitatilor. De altfel, nici o reclamatie nu va fi acceptata daca clientul accepta marfa fara sa o verifice (bonul transportatorului fiind luat de incredere).  
  
5.2 Termene de livrare  
- 48 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare, daca produsele sunt pe stoc  
- veti fi contactat de agentul de expeditie, la numarul de telefon specificat in formularul de comanda, pentru stabilirea detaliilor livrarii.  
- comanda va fi livrata direct la adresa specificata in comanda.  
  
6. DREPTUL DE PROPRIETATE

www.piscinexpert.ro isi rezerva dreptul de proprietate deplina asupra produsului pana la achitarea in totalitate a contravalorii acestuia, inclusiv taxele de transport, de catre Cumparator.  
Din momentul efectuarii livrarii a produselor comandate dreptul de proprietate se transfera Cumparatorului, inclusiv riscurile de pierdere, furt sau distrugere.

7. GARANTII

Garantiile decurg de la data facturarii, si sunt urmatoarele:

- 12 luni pentru echipamentele electrice;

- 24 luni pentru echipamentele hidraulice;

- 5 ani pentru membrana armata (liner);

- 5 ani cuva, 3 ani carcasa, 2 ani echipamentele pentru spa, exceptie facand modelele Dupree si Sarena: 7 ani cuva, 5 ani carcasa, 2 ani echipamentele;

- 20 ani structura, 10 ani regresiv liner-ul, 2 ani echipamentele pentru piscine incastrate.

Nici un retur in baza garantiei nu va fi acceptat fara autorizatie prealabila din partea Piscinexpert SRL.  
Toate costurile de transport si riscurile legate de returul produselor in garantie sunt in sarcina Cumparatorului.  
Produsele sub garantie vor fi, la alegerea fabricantului, schimbate sau reparate.  
Sunt excluse de la garantie :  
- inlocuirea consumabilelor.  
- utilizarea anormala si neconforma a produsului.  
- prejudiciul facand obiectul unei mentiuni specifice in fisa produsului.  
- defectele si consecintele lor datorate interventiei Cumparatorului sau unui reparator neautorizat de Piscinexpert SRL.  
- defectele si consecintele lor legate de utilizarea produsului in alt scop decat cel destinat. 

8. MODIFICAREA CONDITIILOR  
Piscinexpert SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricare din termenii si conditiile incluse in acest acord, orice anexa si orice politica inclusa sau la care se face referinta, in orice moment, la discretia sa, si de a determina cand astfel de schimbari se aplica si clientilor curenti cat si celor viitori. Orice schimbari sau modificari vor intra in vigoare dupa ce ele vor fi afisate pe acest site. Continuarea utilizarii serviciului de catre Dvs. dupa modificarea acestor termeni si conditii constituie un acord tacit si va fi perceput ca atare.

9. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile directe de returnare a produselor cad in sarcina cumparatorului.

Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:  
de la data primirii produselor de catre comparator.

Produsele se returneaza in stare perfecta de functionare, fara lovituri si zgarieturi, in ambalajul original.

10. LEGI APLICATE

Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342/20 mai 2003.  
Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 ).  
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.  
Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic.  
Legea comertului electronic - 365/2002.  
Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000.  
Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking .  
Legea semnaturii electronice - 429/2001.   
Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica.  
Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677/2001.   
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.  
Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Saltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket