PRODUSE
Home
Contact
Cauta un produs:

Finisaj
 
 Liner piscine
Liner-ul asigura etanseitate perfecta la peretele piscinei. Este prezent in diverse variante coloristice ceea ce va permite sa personalizati piscina si sa o adaptati la mediul inconjurator.
 
 Mozaic vitroceramic
Doriti ca piscina dvs sa aiba o nota de eleganta? Doriti o piscina personalizata? Mozaicul vitroceramic satisface toate acestea si in acelasi timp prezinta avantaje tehnice precum: impermeabilitate, durabilitate, usor aplicabil pe orice tip de suprafata (curbe, colturi)
 
 Decoruri piscine
Pentru personalizarea piscinei, fiind disponibile in diverse variante ce satisfac cele mai pretentioase dorinte. Contactati-ne pentru alte modele care nu sunt disponibile pe site.
 
 Materiale placare
Pentru finisarea piscinei cu mozaic vitroceramic sunt necesare cateva operatii ce necesita aplicarea unor materiale prezente in aceasta sectiune.
 
 Bordura piscine
Piatra reconstituita, tratata impotriva razelor UV, antiderapanta ce asigura siguranta celor ce se afla pe marginea piscinei. Confera eleganta, marcand perimetrul piscinei.
 
 Accesorii liner
Accesorii necesare pentru montajul liner-ului.
 
 


Saltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket