Cauta un produs:

Relaxare
 
 Jocuri de apa
Gama jocurilor este foarte diversificata; jocurile sunt atat de apa cat si pentru curte, atat pentru familii cat si pentru spatii publice. O piscina sau o curte dotata cu jocuri vor face ca dvs si copii dvs sa va petreceti mai mult timp acasa intr-o atmosfera de relaxare si binedispozitie garantate.
 
 Relax
Experimenteaza cea mai confortabila senzatie!
 
 Barci
Mergeti la plimbare pe un lac, la mare sau la pescuit? Nu uitati sa va luati barca. O simpla plimbare se poate transforma intr-o aventura de neuitat.
 
 Tractabile
Tractabilele sunt pentru cei care vor ceva mai multů Daca o plimbare cu barca vi se pare plictisitoare, un tractabil este exact ceea ce aveti nevoie. Va propunem o gama de tractabile pentru toate categoriile de persoane: mai curajosi sau mai putin curajosi.
 
 Piscine gonflabile
Piscinele gonflabile sunt piscine supraterane. Acestea nu necesita lucrari de excavare a solului din curte, ci doar nivelarea suprafetei alese pentru asezarea lor, iar montajul se face mult mai repede decat in cazul celor ingropate. Acestea pot fi montate si demontate, necesitand insa un spatiu propice pentru depozitare.
 
 Spatii joaca
Pentru placerea copiilor......Descoperiti noile produse pentru diverse activitati. Corespund normelor CE de securitate, cu fileu de protectie si accesorii de ancorare pe sol.
 
 Caiace
Sunteti amatori de senzatii tari si doriti sa va avantati in ape involburate......Intalniti aici modele special concepute pentru iesiri in largul marii si in expeditii, pentru promenade pe rau si pentru pescuit.
 
 Gonflabile Luna Line
Un concept de exceptie - AVIVA. Luati copii, produse Luna Line si amestecati cu apa. Dupa multi ani de experienta AVIVA a creat acum o linie de produse durabile, comerciale, realizate special pentru copii. Bine ati venit la Luna Line, o noua lume a distractiei.
 
 Atractii apa
Echipamente indispensabile atat piscinelor publice cat si al celor private. Indiferent unde sunt montate devin in scurt timp atractia principala.
 
 


Saltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket