PRODUSE
Home
Contact
Cauta un produs:

Saune
 
 Saune uscate
Experimentati o placere fundamentala descoperind cum sanatatea, relaxarea si designul se intalnesc in eleganta unei saune. Fie ca utilizati propria sauna pentru a va relaxa dupa o zi stresanta de munca, pentru a relaxa muschii si a invinge oboseala, sau inainte de culcare pentru a sustine un somn adanc si linistitor, lasati sauna sa lucreze “magia” speciala pe dvs.
 
 Accesorii saune
Aveti deja propria sauna? Iata aici cateva echipamente si accesorii ce pot intregii intregul ansamblu.
 
 Componente sauna
Soba sauna, generator aburi.......componente ce intregesc ansamblul sauna.
 
 Saune infrarosu belgiene
Toate modelele sunt realizate din lemn de cedru rosu (intretinere usoara, miros placut, nu absoarbe umezeala) si sunt echipate cu 2 elemente de incalzire diferite: incalzitoare din carbon si incalzitoare ceramice prin care se obtine buna functionare a razelor infrarosii, calitative si de lunga durata. Sauna poate fi conectata la o priza de alimentare simpla la 220-240 Volti. Produs in Belgia.
 
 


Saltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket