PRODUSE
Home
Contact
Cauta un produs:

Confort
 
 Roboti hidraulici
Un mod simplu de aspirare pentru piscina voastra. Aspira piscina in interior, fara sa urce pe pereti, prin intermediul instalatiei de filtrare a acesteia. Se leaga cu un furtun la skimmer sau la priza de aspiratie.
 
 Tratare automata
Intrucat este plictisitor sa verificati si sa corectati fara incetare calitatile apei din piscina, sa turnati manual substante, va propunem cateva sisteme de tratare moderne si foarte fiabile care se achita de aceste sarcini in locul dvs.
 
 Sistem inot contracurent
Cu un inot contracurent instalat in piscina dvs efectul de inot este acelasi cu o piscina mai mare. Inotand pe loc in piscina iti poti pune in practica tehnicile de inot in acealasi timp cu constructia si anduranta corpului. De asemenea poate fi folosit in masaj si in reabilitarea exercitiilor musculaturii. Bineinteles ca si copiilor le place sa se invioreze, in bulele curentului de apa, a carui putere poate varia.
 
 Roboti Piscina
De ce sa pierdeti timpul cu aspirarea piscinei? Un robot poate face toata munca in locul dvs. In aceasta sectiune va prezentam oferta noastra de roboti pentru piscina. Curata interiorul piscinei, inclusiv peretii acesteia si este autonom.
 
 Accesorii confort
Accesorii si piese de schimb pentru aceasta categorie.
 
 Securitate
Produse speciale pentru siguranta utilizatorilor.
 
 


Saltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket