PRODUSE
Home
Contact
Cauta un produs:

Intretinere
 
 Substante piscine
Pentru a avea o apa cristal in piscina este necesar sa aveti, pe langa un bun sistem de filtrare si o curatire regulata a tuturor suprafetelor piscinei, un tratament chimic corespunzator. Va punem la dispozitie o gama variata de substante pentru a va satisface aceasta necesitate.
 
 Substante spa
Un tratament complet al apei intr-un singur pas!
 
 Analiza apa
Inainte de realizarea tratamentului chimic este necesar sa masurati caracteristicile apei, astfel incat sa dozati cantitatea corecta de substante. Va prezentam diferite tipuri de testere, potrivite tipului de tratament pe care il utilizati.
 
 Iernare piscine
Procedura de iernare este una dintre cele mai importante in intretinerea piscinei. Unul din cele mai importante lucruri este protejarea constructiei si finisajului de inghet pe perioada iernii. Gheata exercita presiuni extreme pe peretii piscinei si pot aparea fisuri in acestia. In scopul prevenirii acestor daune este necesar sa utilizati, pe langa substantele necesare iernarii si accesorii speciale pentru preluarea teniunilor ghetii.
 
 Curatire piscine
Va oferim o gama variata de accesorii pentru curatirea si pastrarea piscinei in bune conditii. Realizate din ABS, rezistente la UV. Toate elementele din metal sunt realizate din aliaj dur de aluminiu.
 
 


Saltea gonflabila Silhouette Saltea gonflabila Spring Fotoliu gonflabil Spring Recliner Fotoliu gonflabil Sunseat Saltea gonflabila Cool Hawaii Saltea gonflabila Spring cu imprimeu Sezlong piscina Santa Cruz Joc de volei pentru piscina Joc de apa 2 in 1 Voley si Basket